LAJMI I FUNDIT:

Besim Beqaj

223 Artikuj

“Afera e Hidrocentraleve”, Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj katër ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2 dhe dy të tjerëve

“Afera e Hidrocentraleve”, Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj katër ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2 dhe dy të tjerëve

Drejtësi
“Afera e hidrocentraleve”, katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi dhe dy të tjerët lirohen nga akuzat

“Afera e hidrocentraleve”, katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi dhe dy të tjerët lirohen nga akuzat

Kosovë
“Afera e Hidrocentraleve”, ish-ministri Besim Beqaj thotë se akuzohen në bazë të një dokumenti të rrejshëm

“Afera e Hidrocentraleve”, ish-ministri Besim Beqaj thotë se akuzohen në bazë të një dokumenti të rrejshëm

Drejtësi
Ndalet rryma në Pallatin e Drejtësisë, ndërpritet seanca në rastin “Afera e Hidrocentraleve”

Ndalet rryma në Pallatin e Drejtësisë, ndërpritet seanca në rastin “Afera e Hidrocentraleve”

Drejtësi
Katër ish-ministrat dhe të tjerët deklarohet plotësisht të pafajshëm për aktakuzën e hidrocentraleve

Katër ish-ministrat dhe të tjerët deklarohet plotësisht të pafajshëm për aktakuzën e hidrocentraleve

Drejtësi
Apeli refuzon ankesat e avokatëve, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila dhe të tjerët do të gjykohen në rastin “hidrocentralet”

Apeli refuzon ankesat e avokatëve, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila dhe të tjerët do të gjykohen në rastin “hidrocentralet”

Drejtësi
Deklarohen të pafajshëm 19 të akuzuarit për rastin e njohur si “Afera e Hidrocentraleve”

Deklarohen të pafajshëm 19 të akuzuarit për rastin e njohur si “Afera e Hidrocentraleve”

Kosovë
Beqaj nuk përgjigjet për privatizimin e KEDS-it: Gjykata po merret me këtë çështje

Beqaj nuk përgjigjet për privatizimin e KEDS-it: Gjykata po merret me këtë çështje

Të Tjera
Beqaj: Privatizimi i Telekomit është diskutuar nga njerëz që nuk kanë pasur njohuri, kjo bëri dëme në imazhin e vendit

Beqaj: Privatizimi i Telekomit është diskutuar nga njerëz që nuk kanë pasur njohuri, kjo bëri dëme në imazhin e vendit

Financa
“Afera e Hidrocentraleve”, dështon të mbahet shqyrtimi fillestar

“Afera e Hidrocentraleve”, dështon të mbahet shqyrtimi fillestar

Drejtësi
Në fund të qershorit pritet që të dalin para gjykatës ish-ministrat e akuzuar për “Aferën e Hidrocentraleve”

Në fund të qershorit pritet që të dalin para gjykatës ish-ministrat e akuzuar për “Aferën e Hidrocentraleve”

Kosovë
Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Kosovë
Aktakuzë për ish-ministrat për çështjen e hidrocentraleve

Aktakuzë për ish-ministrat për çështjen e hidrocentraleve

Kosovë
Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Kosovë
Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Kosovë
Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kosovë
PDK së shpejti publikon emrin e ministrit të ri të Inovacionit

PDK së shpejti publikon emrin e ministrit të ri të Inovacionit

Valdete Berisha
Reagon Ministria e Inovacionit: Ish-ministri Beqaj, nuk ka pasur ndikim në ndarjen e granteve

Reagon Ministria e Inovacionit: Ish-ministri Beqaj, nuk ka pasur ndikim në ndarjen e granteve

Të Tjera
Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Kosovë
Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Kosnett mirëpret vendimin e Veselit për t’i shkarkuar zyrtarët me aktakuza

Kosnett mirëpret vendimin e Veselit për t’i shkarkuar zyrtarët me aktakuza

Kosovë
Jo të gjithë zyrtarët me aktakuza i lirojnë postet e tyre

Jo të gjithë zyrtarët me aktakuza i lirojnë postet e tyre

Kosovë
Haradinaj pret shkresë zyrtare nga Veseli për lirimin e Çekut

Haradinaj pret shkresë zyrtare nga Veseli për lirimin e Çekut

Kosovë