LAJMI I FUNDIT:

Besianë Musmurati

18 Artikuj

Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë: Tetori do të na gjejë me një shkollë të re moderne

Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë: Tetori do të na gjejë me një shkollë të re moderne

Prishtina
Subvencionimi i kopshteve në Prishtinë, Krasniqi: Lajm tejet i mirë

Subvencionimi i kopshteve në Prishtinë, Krasniqi: Lajm tejet i mirë

Arsim
Familjet në Prishtinë që kanë të hyra nën 500 euro do të marrin nga 70 euro për regjistrimin e fëmijëve në kopshte private

Familjet në Prishtinë që kanë të hyra nën 500 euro do të marrin nga 70 euro për regjistrimin e fëmijëve në kopshte private

Arsim
Gjimnazi ‘Ahmet Gashi’ me donacion nga Ambasada Amerikane, pritet renovimi

Gjimnazi ‘Ahmet Gashi’ me donacion nga Ambasada Amerikane, pritet renovimi

Kosovë
Sfida me sigurimin e teksteve shkollore, shtatë komuna pa librari

Sfida me sigurimin e teksteve shkollore, shtatë komuna pa librari

Arsim
PDK kritikon MASHTI-n për tekstet shkollore: Kjo do të ketë të paktën tri pasoja të mëdha

PDK kritikon MASHTI-n për tekstet shkollore: Kjo do të ketë të paktën tri pasoja të mëdha

Arsim
Prezantohet plani i veprimit për siguri në shkollat e Prishtinës

Prezantohet plani i veprimit për siguri në shkollat e Prishtinës

Komunat
Në vjeshtë pritet të fillojë së zbatuari plani i sigurisë në shkollat e Prishtinës

Në vjeshtë pritet të fillojë së zbatuari plani i sigurisë në shkollat e Prishtinës

Prishtina
Musmurati: Së shpejti nis ndërtimi i dy shkollave në lagjet Mati 1 dhe Sofali

Musmurati: Së shpejti nis ndërtimi i dy shkollave në lagjet Mati 1 dhe Sofali

Mirjeta Hajzeraj
Komuna e Prishtinës fillon orën e leximit në të gjitha shkollat, do të rrisë dashurinë për librin dhe mendimin kritik

Komuna e Prishtinës fillon orën e leximit në të gjitha shkollat, do të rrisë dashurinë për librin dhe mendimin kritik

Prishtina
Kryeqytetit i shtohen pesë shkolla të reja – do të ndërtohen në pesë lagje

Kryeqytetit i shtohen pesë shkolla të reja – do të ndërtohen në pesë lagje

Komunat
Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Arsim
​Vazhdon vendosja e kamerave në shkolla, Komuna e Prishtinës s’ka raporte për efektet e tyre

​Vazhdon vendosja e kamerave në shkolla, Komuna e Prishtinës s’ka raporte për efektet e tyre

Komunat
Çantat e rënda, tri shkolla në kryeqytet bëhen me dollapë metalikë

Çantat e rënda, tri shkolla në kryeqytet bëhen me dollapë metalikë

Arsim
Fillon shpërndarja e dollapëve për klasat 1-5 në shkollat e Prishtinës

Fillon shpërndarja e dollapëve për klasat 1-5 në shkollat e Prishtinës

Komunat
Musmurati: Në shkollat e Prishtinës nis fushata “Çohu kundër dhunës”

Musmurati: Në shkollat e Prishtinës nis fushata “Çohu kundër dhunës”

Komunat
60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

Arsim
Hapet konkursi për 25 psikologë në shkollat e Prishtinës

Hapet konkursi për 25 psikologë në shkollat e Prishtinës

Komunat