LAJMI I FUNDIT:

Ankesa

16 Artikuj

Numri i ankesave të nëpunësve civilë në KPMShCK sivjet ka shënuar rekord

Numri i ankesave të nëpunësve civilë në KPMShCK sivjet ka shënuar rekord

Kosovë
​Avokati i Popullit dorëzoi raportin në Kuvend: 676 ankesa pranohen për hetim të shkeljes së të drejtave të njeriut

​Avokati i Popullit dorëzoi raportin në Kuvend: 676 ankesa pranohen për hetim të shkeljes së të drejtave të njeriut

Kosovë
Jabllanoviq: Dorëzova prova në PZAP për personat e vdekur që ishin në listën zgjedhore, nuk u ndërmor asgjë

Jabllanoviq: Dorëzova prova në PZAP për personat e vdekur që ishin në listën zgjedhore, nuk u ndërmor asgjë

Kosovë
Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Elfije Boletini
Ankesa në Procedurën Penale

Ankesa në Procedurën Penale

Këshilla Lifestyle
Agim Veliu i ankohet Komisionit Statutar të LDK-së: Vendimi për shkarkimin tim “CERTIFIKATË E MOSMIRËNJOHJES” (Dokument)

Agim Veliu i ankohet Komisionit Statutar të LDK-së: Vendimi për shkarkimin tim “CERTIFIKATË E MOSMIRËNJOHJES” (Dokument)

Politikë
Banka Qendrore e Kosovës ka pranuar mbi 1,800 ankesa gjatë vitit 2020, vetëm 29 për qind janë në favor të klientëve

Banka Qendrore e Kosovës ka pranuar mbi 1,800 ankesa gjatë vitit 2020, vetëm 29 për qind janë në favor të klientëve

Financa
Vendimet e Supremes për gjashtë ankesa të gjashtë partive politike pritet të dalin sot pasdite

Vendimet e Supremes për gjashtë ankesa të gjashtë partive politike pritet të dalin sot pasdite

Kosovë
Gjykata Supreme ende nuk ka vendosur për ankesat e komuniteteve

Gjykata Supreme ende nuk ka vendosur për ankesat e komuniteteve

Kosovë
Dërgohen pesë ankesa në Gjykatën Supreme kundër vendimit të PZAP-së

Dërgohen pesë ankesa në Gjykatën Supreme kundër vendimit të PZAP-së

Kosovë
Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët për deputet që kanë paraqitur ankesat në PZAP

Valdete Berisha
Zgjatet certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve, LVV dorëzon sot ankesë në Gjykatën Supreme për votat e diasporës

Zgjatet certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve, LVV dorëzon sot ankesë në Gjykatën Supreme për votat e diasporës

Jehona Hulaj
PZAP pranon një ankesë për të numëruar 1.806 pakot e patrajtuara nga diaspora

PZAP pranon një ankesë për të numëruar 1.806 pakot e patrajtuara nga diaspora

Zgjedhjet 2019
Pse është e dëmshme për shëndetin nëse ankoheni çdo ditë

Pse është e dëmshme për shëndetin nëse ankoheni çdo ditë

Këshilla mjekësore
Refuzohen ankesat e të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Refuzohen ankesat e të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kronika e Zezë
Të dashurit i fotografuan si duhet, ankohen e u fotografuan shumë keq prej tyre

Të dashurit i fotografuan si duhet, ankohen e u fotografuan shumë keq prej tyre

Fun Lajme