LAJMI I FUNDIT:

8 Marsi

152 Artikuj

Mbi 4 mijë çifte e kanë regjistruar pronën në emër të dy bashkëshortëve gjatë vitit 2022

Mbi 4 mijë çifte e kanë regjistruar pronën në emër të dy bashkëshortëve gjatë vitit 2022

Financa
Në Burgun e Lipjanit shënohet 8 Marsi

Në Burgun e Lipjanit shënohet 8 Marsi

Drejtësi
Nëna e dëshmorit pasi u vizitua nga ushtarët e FSK-së: Më është dukur sikur djali mu zgjua nga varri e ma uroi 8 Marsin

Nëna e dëshmorit pasi u vizitua nga ushtarët e FSK-së: Më është dukur sikur djali mu zgjua nga varri e ma uroi 8 Marsin

Kosovë
Shoqëria civile nga Kosova e Serbia kërkon që gratë të përfshihen në procesin e normalizimit

Shoqëria civile nga Kosova e Serbia kërkon që gratë të përfshihen në procesin e normalizimit

Kosovë
Lidhja Demokratike e Gruas organizon protestë në Tiranë

Lidhja Demokratike e Gruas organizon protestë në Tiranë

Shqipëri
Krasniqi e Haradinaj urojnë 8 Marsin: Roli i gruas ka qenë dhe mbetet i pazëvendësueshëm

Krasniqi e Haradinaj urojnë 8 Marsin: Roli i gruas ka qenë dhe mbetet i pazëvendësueshëm

Kosovë
Rektorati nderon me mirënjohje profesoreshat e UP-së

Rektorati nderon me mirënjohje profesoreshat e UP-së

Arsim
Pak më ndryshe për 8 Marsin!

Pak më ndryshe për 8 Marsin!

Cult+
Krerët e shtetit urojnë Ditën e Gruas, bëjnë thirrje për barazi gjinore

Krerët e shtetit urojnë Ditën e Gruas, bëjnë thirrje për barazi gjinore

Kosovë
Bekteshi: Shumica e të punësuarve në Ministrinë e Ekonomisë janë gra

Bekteshi: Shumica e të punësuarve në Ministrinë e Ekonomisë janë gra

Maqedonia e Veriut
LDK: Dhuna ndaj grave të trajtohet me seriozitet

LDK: Dhuna ndaj grave të trajtohet me seriozitet

Kosovë
65 për qind e gazetarëve në Kosovë janë gra, AGK u bën thirrje organeve kompetente të ofrojnë siguri në ushtrimin e profesionit

65 për qind e gazetarëve në Kosovë janë gra, AGK u bën thirrje organeve kompetente të ofrojnë siguri në ushtrimin e profesionit

Kosovë
Kovaçevski me urim për 8 Marsin: Gra të vendosura dhe të fuqishme janë shtytëse të shoqërisë

Kovaçevski me urim për 8 Marsin: Gra të vendosura dhe të fuqishme janë shtytëse të shoqërisë

Politikë
Kurti: Sot nderojmë sukseset e grave që kanë arritur historikisht, e luftojmë bashkërisht për më shumë të drejta e barazi

Kurti: Sot nderojmë sukseset e grave që kanë arritur historikisht, e luftojmë bashkërisht për më shumë të drejta e barazi

Kosovë
Mbi 40 vjet punë si mësimdhënëse e anglishtes, Loshaj-Kastrati tregon dashurinë për arsimin dhe edukimin e nxënësve

Mbi 40 vjet punë si mësimdhënëse e anglishtes, Loshaj-Kastrati tregon dashurinë për arsimin dhe edukimin e nxënësve

Elfije Boletini
Spasovski uron 8 Marsin: 48% e posteve udhëheqëse në MPB drejtohen nga gratë

Spasovski uron 8 Marsin: 48% e posteve udhëheqëse në MPB drejtohen nga gratë

Maqedonia e Veriut
Rama e nis ditën me urim për 8 Marsin, njofton mbështetjen për nënat e papuna me mbi tre fëmijë

Rama e nis ditën me urim për 8 Marsin, njofton mbështetjen për nënat e papuna me mbi tre fëmijë

Shqipëri
Marsh për të drejtat e grave në Shkup – “A do të mbijetojnë gratë këtu?”

Marsh për të drejtat e grave në Shkup – “A do të mbijetojnë gratë këtu?”

Maqedonia e Veriut
Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Gratë në Gjermani ende paguhen 5 herë më pak se burrat

Botë
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Kosovë
Tetë Marsi – porositë dhe urimet më të bukura SMS

Tetë Marsi – porositë dhe urimet më të bukura SMS

Trend
Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani, Shukrija: Sot m’u kujtua kur ai më dhuroi zinxhir me perla për 8 Mars në Lugano

Bashkëshortja e heroit Agim Ramadani, Shukrija: Sot m’u kujtua kur ai më dhuroi zinxhir me perla për 8 Mars në Lugano

Kosovë
Maqedoni: U mbajt marsh protestues me rastin e “8 Marsit”

Maqedoni: U mbajt marsh protestues me rastin e “8 Marsit”

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Barazia gjinore parakusht për shoqëri të lirë dhe demokratike

Pendarovski: Barazia gjinore parakusht për shoqëri të lirë dhe demokratike

Maqedonia e Veriut