Është e rrallë të dëgjohet një përmbledhje e tillë, më shumicën e tingujve nga makinat.

Veturat dhe muzika kanë një lidhje shumë të madhe, transmeton Telegrafi. Të gjithë dëgjojnë muzikë në veturë, derisa në video klipet muzikore shfrytëzohet veturat më të rralla, për t’i bërë skenat sa më të veçanta.

Mirëpo, askush deri më tani, nuk e ka realizuar ndonjë ‘melodi muzikore’ duke shfrytëzuar vetëm tingujt që lëshojnë makinat.

Këtë përmbledhje e ka realizuar Subaru, ku ka përshtatur tingujt që i dëgjojmë prej gypit që lëshon gazra, deri te sirenat dhe ato të prekjes së butonave. /Telegrafi/