Keni menduar ndonjëherë se cili shtet njihet për femrat me gjokset më të mëdha në botë?

Më në fund këtë përgjigje mund ta merrni falë një studimi i cili i ka analizuar shtetet ku femrat i kanë gjokset më të mëdha dhe më të vogla natyrale, transmeton Telegrafi.

Hulumtuesit i kanë analizuar madhësitë e gjokseve të afërsisht 400,000 grave të lindura në 108 shtete, dhe i kanë krahasuar madhësitë dhe volumet e tyre nga secili shtet.

Studimi ka zbuluar ndryshime të mëdha në madhësinë e gjokseve të grave të lindura në shtete të ndryshme, ku femrat nga SHBA-ja kanë pasur një volum shumë më të madh të gjokseve sesa femrat nga shtetet tjera.

Filipinet, siç duket është shteti ku femrat i kanë gjokset më të vogla në botë.

Këto janë top 15 shtetet ku femrat i kanë gjokset me madhësinë më të madhe

Screenshot_3 - Copy

Këto janë top 15 shtetet ku femrat i kanë gjokset me madhësinë më të vogël

Screenshot_5 - Copy

/Telegrafi/