Studentët e Ekonomikut kanë deklaruar se kauza e tyre nuk është partiake.

Me anë të një letre, ata i drejtohen “studentëve, prindërve, intelektualëve dhe palaçove të shoqërisë shqiptare” duke u kërkuar që “për një herë të vetme të mos përbaltin dëshirat tona të mira për këtë vend”.

“Nëse mendoni se jemi partiakë, atëherë në djall shkofshi edhe ju me to”, lexohet në letrën e studentëve të Ekonomikut.