Eksperti i shitjes, Denis Gafuri, sjellë për herë të parë në Kosovë trajnerën nga Austira, Asetila Köstinger, që të tregoj më shumë rreth njohurive start-up.

Ngjarja mbahet më 31 mars 2019 në Innovation Center Kosovo (ICK), që gjendet në Prishtinë në rrugën Rexhep Mala nr. 28A, duke filluar nga ora në ora 17:00 deri 20:00.

Dhe PO, ne jemi në dijeni që është e diele. Mirëpo, ju keni mundësi të flini mjaftueshëm, të vizitoni parkun tuaj të preferuar, të kaloni kohë me familje dhe pastaj të na bashkëngjiteni në ngjarjen tonë prej orës 17:00

Temat kyçe të diskutimit janë:
– Çfarë është Start Up?
– Çka është ndërrmarrësia dhe çka është inovacioni?
– Modeli Value Proposition
– Si krijohet një model biznesi?
– Çfarë blejnë klientët?
– Si e definojmë vlerën e shërbimit/produktit?

Këto e shumë çka tjetër do ta keni mundësin t’i mësoni këtë të diel nga trajnerja me famë në Austri.

Për më shumë informata lidhur me ngjarje, klikoni linkun: https://facebook.com/events/364594870805030

Hyrja është falas për të gjithë, mirëpo vendet janë të kufizuara.