I

ICK

40 Artikuj
LAJMET NGA "ICK"
Startup Weekend Prishtina me edicion pranveror Startup Weekend Prishtina me edicion pranveror
STARTUP KNOWLEDGE FOR ALL STARTUP KNOWLEDGE FOR ALL
Fillon ‘Startup Europe Week 2019’ Fillon ‘Startup Europe Week 2019’
Lansohet Fondi për Inovacion nga GIZ dhe ICK Lansohet Fondi për Inovacion nga GIZ dhe ICK