Sport Vision Outlet vazhdon me oferta – ekstra -20% zbritje në Sport Vision Outlet Fushë Kosovë & Sport Vision Outlet Pejë.

Oferta vlen në të gjitha brendet.

Sport Vision është përfaqësues i markave të njohura sportive Champion, Ellesse, Umbro, New Balance dhe shumë të tjera.

Gjithashtu është një partner i botës kryesore të markave sportive Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, prodhimet e të cilave mund të gjenden në të gjitha objektet e shitjes me pakicë të kompanisë.

Lokacioni: Fushë Kosovë tek objekti i A&M dhe Pejë tek Interex. /Telegrafi/