Instituti për Shëndet Publik sot regjistroi 1.242 pacientë të shëruar nga coronavirusi, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Nga Shkupi-326, Kumanova-111, Shtipi-36, Prilepi-69, Tetova-67, Struga-50, Velesi-51, Manastiri-78, Ohri-55, Kavadari-27, Gostivari-98, Gjevgjelia-15, Strumica-65, Radovishi-4, Krusheva-3, Koçani-33, Probistipi-5, Demir Hisari-13, Makedonski Brod-3, Pehçeva-2, Berova-3, Vallandova-7, Vinica-14, Kratova-3, Sveti Nikolla-10, Kërçova-68, Resnja-12 dhe Negotina-14.

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me coronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 62.945, numri i pacientëve të shëruarve është 40.188, numri i vdekjeve është 1.792, ndërsa numri i rasteve aktive është 20.965./Telegrafi/

Regjistrohen 29 viktima dhe 1.069 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni Regjistrohen 29 viktima dhe 1.069 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni