Për një kohë të gjatë, versioni Android i aplikacionit Snapchat u kritikua që ishte i ngadalshëm në krahasim me homologun e tij në iOS.

Kjo është arsyeja pse vitin e kaluar, kompania më në fund filloi të punojë për të dërguar aplikacionin e tyre Android në një nivel të ngjashëm me atë të versionit iOS, dhe megjithëse ka marrë pak kohë, duket sikur versioni i ri dhe i përmirësuar më në fund po i drejtohet publikut.

Njoftimi i Snapchat në Twitter nuk jep shumë detaje, thjesht shfaq një përvojë të re të rindërtuar për sistemin operativ Google.

Megjithatë, lista e Play Store përmend se aplikacioni është përditësuar sot në versionin 10.54.5.0.

Me përditësimin e ri, nuk do të shohim ndonjë ndryshim të rëndësishëm në dizajnin aktual të aplikacionit, por mund të vërejmë se navigimi duhet të jetë më i shpejtë dhe më fluid.

Tranzicioni midis ekraneve ndodh më shpejt dhe me më pak pengesa, dhe ngarkimi i filtrave AR gjithashtu duket të jetë më i shpejtë tani. /Telegrafi/