Ridvan Slivova fotoreporter, tash e mbi 30 vite pjesë e këtij profesioni.

Për rubrikën “Jeta në Objektiv” të emisionit “Jeta” të KTV-së, ai foli për këtë profesion, vështirësitë dhe sa i shpejtë duhet të jesh në vendin e ngjarjes për të kap momentin me aparatin fotografik e për t’u kthyer pastaj në redaksi dhe plasu lajmin sa më shpejtë.

Slivova, po ashtu, për të rinjtë të cilët ëndërrojnë të bëhen fotoreporter jep këshilla si profesionist si dhe në fund mund të shihni një kolazh fotografish të përzgjedhura nga vet ai. /KTV/koha.net/