Një foto nga një garazh në Dalmaci të Kroacisë u bë hit në rrjetet sociale.

Kur e lini makinën tuaj në një garazh publik ose parking, gjithmonë ekziston rreziku që shoferët agresivë që parkojnë pranë jush ta gërvishtin kur të hapin derën.

Deri më tani, një numër zgjidhjesh janë shpikur për këtë problem, por asnjë nuk garanton sukses 100%, transmeton Telegrafi.

Disa shoferë përdorin masa të dëshpëruara, kështu që një shofer BMW mori dy hapësira parkimi dhe parkoi makinën e tij në mes.

Në të njëjtën kohë, ai pagoi si duhet për të dy vendet.

Rasti i fundit i një përpjekje për të mbrojtur një makinë në një garazh u pa në një faqe në Facebook.

Ai kishte vendosur disa shirita prej sfungjeri në pjesën anësore të makinës dhe gjithashtu kishte propozime për të patentuar këtë “shpikje”.

Shihni se si ky pronar i Toyota Yaris mbrojti ‘kafshën’ e tij në katër rrota. /Telegrafi/