Në këtë video me siguri do të gjeni së paku një gjë qëmoti ju është nevojitur

A e dini që me ndihmën e pirunit të thjeshtë mundeni për disa sekonda ta rregulloni zinxhirin e rrobave nga i cili ka rënë mekanizmi mbyllës?

Ose, si me ndihmën e një luge të thjeshtë metalike të bëni mbajtës qiriri unik dhe aromatik, nga i cili e gjithë shtëpia do të ketë aromë të mirë?

Dhe a dini si të bëni mbajtës për kripë dhe piper nga tri lugë dhe dy pirunë?

Nëse në shtëpi keni tepricë lugësh të vjetra dhe pirunë të cilët më nuk i përdorni për ushqim, ju propozojmë të shikoni videon e shkëlqyeshme për 28 truqe të shkëlqyeshme të cilat me siguri di t’ju ngazëllejnë! – transmeton Telegrafi.

Reklama
Reklama