0Shares

Këto janë disa mënyra të vërtetuara për ta bërë atë që ju e dëshironi që të dashurohet në ju brenda një kohe të shkurtër.

Takoni sytë
Asgjë nuk ka më shumë rëndësi se sa shikimi i fokusuar te njëri-tjetri. Nëse i takoni sytë me atë që e konsideroni partner potencial, ju i jepni edhe atij një shenjë se jeni e interesuar dhe e bëni të ndihet sikur është duke rënë në dashuri me ju. Pse? Sepse kjo është një sjellje e të dashuruarve.

Bëhuni sikur ai
Nuk ka nevojë që të filloni ta rruani mjekrën, por fokusohuni në mënyrat me të cilat mund të ndihmoni ta mbani një tërheqje të përbashkët. Ne nuk mund ta dimë, por e kemi një tendencë natyrale të qëndrojmë me njerëzit, të cilët kanë jo vetëm interesa dhe prapavija të përbashkëta me ne, por edhe shprehje të përafërta të fytyrës.

Kalojeni kohën bashkë
Sa më shumë kohë të kaloni bashkë, aq më shumë do të ju pëlqejë. Sa më shumë që të jetë i ekspozuar ndaj jush, aq më shumë do të dëshirojë të kalojë kohën me ju. Këtu është momenti që ju të zhdukeni tërësisht. Vetëm tani ai do ta ndiejë mungesën tuaj dhe do të dashurohet plotësisht në ju. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)