Qyteti i Gostivarit si një ndër qytetet më të mëdha në Maqedoninë e Veriut, gjatë viteve ka ndryshuar pamjen.

Sot jemi dëshmitarë të objekteve të shumta, të shtimit të lagjeve dhe automjeteve në komunikacion, mirëpo në fotografitë
më poshtë është krejt ndryshe.

Fotografitë duhet të jenë të viteve 1950-1970, dhe aty mund të shihet kinemaja e vjetër e qytetit, sheshi i vjetër, Kulla e Sahatit në formë ndryshe si dhe rrugët e vjetra.

Më poshtë janë fotografitë për të gjithë nostalgjikët./Telegrafi/