Beteja mes shumëkëmbëshit kinez me shpinë të kuqe dhe gjarprit gjigant, që është zhvilluar në zonë rurale të Kinës, i ka lënë shikuesit të rrënqethur.

Ata janë rrotulluar të bashkuar, teksa asnjëri prej tyre nuk zmbrapsej derisa në fund i përgjakur mbeti i ngordhur, transmeton Telegrafi.

“Gjallesat i shmangen këtij shumëkëmbëshi, pasi i ka kthetrat e përparme shumë të fuqishme dhe shkakton kafshime të forta”, ka thënë një ekspert për National Geographic.

Raportohet se shumëkëmbëshat përfshihen në beteja edhe me kundërshtarë që kanë trup 15 herë më të madh, teksa mund të lëshojnë një helm që i shkakton sulem viktimës. /Telegrafi/

Reklama