Presidentët Stevo Pendarovski dhe Rumen Radev, përkundër njoftimit, ende nuk janë ulur në tryezë të përbashkët.

Pendarovski tha në fund të janarit se do të vizitojë Sofjen për “jo më shumë se një muaj”, duke shtuar se qëndrimi i tij ishte se presidentët duhet të japin një kontribut pozitiv në përfundimin e procesit të negociatave me sukses sepse është në interes strategjik të të dyja vendeve.

“Vizita e presidentit Pendarvoski në Sofje është shtyrë në koordinim me palën bullgare”, thanë për Alsat nga kabineti i presidentit.

Nga Villa Vodno theksojnë se plani për takim në të ardhmen ka mbetur, por pa specifikuar se kur.