Dëshironi të zgjidhni vendbanimin tuaj të përhershëm, mirëpo nuk dini të zgjedhni shtëpi apo banesë? Kompleksi Fidanishtja në Gjilan është shkrirje e dy vendbanimeve.

Arkitektët dhe inxhinierët kanë bashkuar tiparet më të mira të shtëpisë dhe banesës për të krijuar kompleksin Fidanishtja. Kualiteti i ndërtimit dhe hapësirat e gjelbëruara i japin kompleksit frymën e shtëpise, ndonëse të gjithë jetojnë nën kulmin e një objekti si një familje e madhe. Izolimet perfekte dhe materialet më cilësore të përdorura në ndërtimin e kompleksit ju japin juve privatësi, siguri dhe komoditet. Në Fidanishte jeni të izoluar nga zhurmat edhe pse jeni një hap larg qendrës së qytetit.

Hapësira e gjelbërt që paraqet 60% të kompleksit së bashku me këndet e lojërave për femijë ju ofrojnë zgjidhje se ku të kaloni kohën e lirë me familjen apo të vegjlit tuaj. Trotuaret e gjëra dhe parkingjet e mjaftueshme ju mundësojnë lëvizje të lirë dhe siguri për veturat tuaja.

Brenda kompleksit mund të qaseni me kartela, kurse kateve tuaja me dy ashensorët e kompleksit.

Ju pret llojllojshmëri e banesave duke filluar nga 55m2 deri në 157m2, të planifikuara ashtu që çdo hapësirë të jetë e shfrytëzueshme.  Me blerjen e banesës në Fidanishte ju bëheni pronar i përhershëm i saj. Ta mbushni me kujtime dhe momente përrallore të jetës tuaj.

Që ju të bëheni pronar i asaj që gjithmonë e keni ëndërruar, Fidanishtja në bashkëpunim me NLB Bank ju ofron mundësi pagese me keste mujore deri në 20 vite. Interes preferencial dhe hipoteke vetëm banesa e re. Kjo mundësi vlen edhe për të gjithë bashkatdhetarët tanë kudo që ndodhen.

Zgjidhni kualitetin dhe ngrohtësinë e banesave të Fidanishtes e shijojeni atë në përjetësi…kandshëm, si n’shpi.

Kontakoni në:
Tel: +38344295223
Adresa: Rr. Enver Miftari, Gjilan