0Shares

Shenja e alarmit se Kosova mund të mbesë pa energji elektrike dhe nevoja e ngutshme për thëngjill solli në vëmendje shtëpitë e ndërtuara pa leje në Shipitullë të Obiliqit.

A u ndërtuan njëmend në Shipitullë një pjesë e shtëpive vetëm për të përfituar nga shpronësimi?

Zyrtarë të Ministrisë së Financave konstatuan në terren se në këto shtëpi nuk ka kushte për banim dhe se në një pjesë të tyre madje nuk banon njeri. /21Media/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)