Në kryeqytetin e Shri Lankës, Kolombo, ka ndodhur një shpërthim i ri pranë kishës gjatë çmontimit të bombës,

Siç raporton Reuters, pranë kishës ku shpërtheu bomba, shpërtheu edhe një kamion.

Aksidenti ndodhi kur deminuesit u përpoqën të çmontonin bombën e zbuluar dhe mediet lokale thonë se nuk ka viktima.

Të gjitha lajmet nga Sri Lanka Të gjitha lajmet nga Sri Lanka

Ndryshe, në sulmet masive për Pashkë në kishat dhe hotelet luksoze në Shri Lanka, 290 vetë u vranë, ndërsa mbi 500 të tjerë u plagosën. /Telegrafi/