LAJMI I FUNDIT:

Shpallen 20 fitues në lojën e Emona Center

Shpallen 20 fitues në lojën e Emona Center

Emona Center, një qendër tregtare e njohur për ofertat e saj të shkëlqyera dhe shërbimin e klientit, ka shpallur fituesit e parë të lojës së madhe shpërblyese gjatëd diës së sotme live në televizion.

Kjo lojë u zhvillua për të festuar 17 vjetorin e qendrës dhe përfshiu shumë çmime të jashtëzakonshme. 

Me laptop janë shpërblyer Albin Daka, Adena Kastrati dhe Shemsi Hasani. Ndërsa Ideal Ahmeti, Erion Murati, Xhulieta Thaqi dhe Donika Sulejmani do të gëzojnë orët e tyre të reja smartwatch. 

Bileta për një udhëtim në Stamboll janë dhuruar për Valbone Sadiku dhe Alban Sahiti. Gjithashtu, Minavere Bekteshi, Fisnik Shala dhe Ferdane Maloku do të kenë mundësi të shijojnë iPhone 14. 

Por çmimet nuk mbaruan këtu – sepse ka edhe fitues të parave cash. Nora Hashani, Shkurte Mani, Selvete Gashi, Sami Gerxhaliu, Leonida Shaqiri dhe Leonida Shaqiri kanë fituar nga 500 euro. Mirbona Ramadani dhe Agron Selmani janë fituesit e 1000 euro. Dhe, Ajsel Karamansalihu do të mbajë në dorë një smartwatch të re. 

Ndërsa festojmë 17 vjetorin tonë, dëshirojmë të falenderojmë çdo klient që ka marrë pjesë në lojën tonë.  

Urime për fituesit dhe faleminderit që jeni pjesë e historisë sonë!