Ky është momenti i tmerrshëm kur një vajzë 11-vjeçare pothuajse u hodh nga kali i saj ndërsa një shofer kaloi me shpejtësi dhe trembi kafshën.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, pamjet e marra nga një kamerë veture tregojnë kalin që fillon të reagojë ndaj “tingujve të gomave kërcasin” në një korsi të ngushtë të vendit në Wanborough, Wiltshire – Angli.

Ndërkohë papritur shfaqet një BMW, duke dërguar pluhur që fluturon nga pragu i barit ndërsa shpejton në anën e gabuar të korsisë.

Disa makina shihen duke ngadalësuar, kur papritmas zhurma e gomave që “ulërijnë” dëgjohet në sfond.

Kali trembet nga tingulli dhe fillon të lëvizë në panik para se BMW-ja të “fluturojë”, duke mos e goditur për pak kalin dhe dy vajzat. /Telegrafi/