Oferta fundit, ishte 2.4 milionë euro

Shtëpia e ankandeve Berrett-Jackson, e ka nxjerrë në shitje të fundit Chevrolet Corvett C7 që do të del nga prodhimi, derisa të ardhurat do të shkojnë për veteranët, transmeton Telegrafi.

Bryan Snyder është blerësi i kësaj makine, që ka ofertuar 2.4 milionë euro, nëpërmjet lidhjes telefonike. I njëjti blerës, raportohet ta ketë blerë edhe të fundit Dodge Viper, mirëpo nuk bëhet e ditur shuma sa është paguar.

Kjo pagesë për modelin C7 Corvette, ka thyer rekordin si më e larta, për një veturë, paratë e së cilës shkojnë për donacion.

“Me këtë donacion, do të ndërtojmë pesë shtëpi për veteranët, që të kenë jetë sa më të pavarur” është thënë, pasi të jetë shitur makina.

Ky Chevrolet Corvett C7 që nuk prodhohet deri në shtator, është mjaft special pasi është i pajisur me 3LZ dhe shtatë shpejtësi manuale. /Telegrafi/