LAJMI I FUNDIT:

Shikoni se si duket videoloja “Spider-Man 2”.

Shikoni se si duket videoloja “Spider-Man 2”.

Gjatë ngjarjes së PlayStation Showcase, Sony tregoi, ndër të tjera, lojën e lojës së ardhshme “Spider-Man 2”, ku janë Peter Parker dhe Miles Morales.

Reklama

Ndoshta më e rëndësishmja, Parker ka veshur kostumin ikonik të zi Venom. Për ata më pak të njohur, është një kostum që i jep Parker një sërë fuqish të shtuara, por është gjithashtu një simbiozë që mund të ndikojë në gjykimin e tij. Se si do të zhvillohen gjërat është ende një mister, por është e qartë se kostumi do të luajë një rol të madh në lojën e re.

Vështrimi paraprak tregoi një sekuencë veprimi të zgjeruar ku loja kalon “pa ndërprerje” midis kontrollit të Parker dhe Morales. Një pjesë e madhe e lojës ndihet e njohur, veçanërisht kur bëhet fjalë për luftime dorë më dorë, por kostumi i ri lejon shumë lëvizje të reja.

Një ndjekje e egër nëpër Queens jep një paraqitje të mirë të aksionit që lojtarët mund të presin ndërsa luftojnë me djemtë e këqij. Gjithashtu, u shfaq truku i ri i Miles, d.m.th një lloj kostumi krahësh me të cilin noton. Ky truk nuk ishte pjesë e “Spider-Man: Miles Morales” të vitit 2020, kur lojtarët morën për herë të parë kontrollin e një Spider-Man më të ri.

Duket se loja do të jetë më e madhe se kurrë më parë. E para “mbuloi” pjesën më të madhe të Manhattanit, por nga ky paraprak mund të konkludohet se pjesë e lojës është edhe Queens. Gjithashtu, pjesa më e madhe e sekuencës së ndjekjes ndodh në ujë.

Spider-Man origjinal kishte tashmë një version të besueshëm dhe masiv të qytetit të New Yorkut, dhe loja e re e zgjeron atë edhe më tej.

Nuk ka ende një datë zyrtare të lëshimit të lojës, por pritet së shpejti. /Telegrafi/