Në Shangai të Kinës, një njeri e ka shkruar kodin gabimisht, dhe bankomati ia ka tërhequr kartelën brenda.

Burri, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur, është nervozuar shumë dhe ka filluar ta godasë me gjëra të forta ekranin e bankomatit, transmeton Telegrafi.

Ai e ka shfryer mllefin edhe në derën e kabinës, të cilën e ka përplasur disa herëduke ia thyer xhamin.

“Sa herë që më ka përpirë bankomati kartelën, kam menduar të veproj në këtë mënyrë”, është një koment në videon e publikuar. /Telegrafi/