LAJMI I FUNDIT:

Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Edhe pse bën ftohtë e shumicën e kohës ka edhe borë, stina e dimrit ka hijeshinë e saj. Më së miri shijohet në ambientet familjare pranë të dashurve tuaj, e ku nga dritaret mund t’i shijoni pamjet më të bukura të natyrës që mbulohen me petkun e bardhë.

Në kompleksin Linda në Fushë Kosovë, falë ndërtimit modern, pamjet nga pothuajse çdo tip i banesave janë thjeshtë fantastike.

Unike në çdo aspekt me izolimin që kanë e gjithashtu ngrohjen e instaluar ju nuk do t’a ndjeni fare të ftohtit e momentet familjare gjatë fundjavës do të bëhen të paharrueshme.

Meqë gjatë dimrit të pashmangshme janë edhe ftohjet e gripat sezonal, nuk do të lodheni fare të dilni jashtë lagjes për medikamente dhe kontrolla rutinore tek mjeku familjare sepse ato do i keni aty. E siguria dhe mirëqenia e fëmijëve sigurisht se është parësore dhe në ditët e punës ju nuk do të keni fare nevojë të shqetësoheni për ta sepse do të jenë nën përkujdesjen e edukatorëve profesional të kopshtit në kudër të kompleksit.

Me oborrin fantastik që gëzon kompleksi Linda fëmijët gjithashtu do ta shijojnë lojën në borë.

E në qoftë se bëni plane për të dalë në qytet apo në qytetet tjera, nuk keni nevojë të shqetësoheni nga ngricat ose diçka tjetër, sepse lidhshmëria prej kompleksit në qendër të qytetit e gjithashtu për në qytetet e tjera është mjaft e lehtë.

Pa munguar asnjë detaj e duke plotësuar çdo kriter , në kompleksin Linda ashtu si çdo stinë tjetër edhe në këtë të dimrit do të gjeni ngrohtësinë dhe rehatinë si në asnjë vend tjetër.

Falë Al Trade edhe dimri sjellë gjallëri brenda familjeve tuaja!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 043 989 111/ 0800 77770

Artikull i sponzorizuar