LAJMI I FUNDIT:

Shfrytëzoni ofertat për pushim të mahnitshëm në Turqi nga Fibula Air Travel Macedonia (Foto)

Shfrytëzoni ofertat për pushim të mahnitshëm në Turqi nga Fibula Air Travel Macedonia (Foto)

Fibula Air Travel në Maqedoni pas ofertave marramendëse për pushim disa ditor në Stambol dhe Dubai me çmime shumë të volitshme, këtë herë ka ardhë me çmime të volitshme për pushimin tuaj vjetor.

Rreth ujit dhe poshtë diellit, me kushte fenomenale në hotelet me kuzhinë të bollshme në disa vende të ndryshme në Turqi, me çmime që nuk i gjeni diku tjetër.

Në këto oferta të volitshme për pushimin tuaj, i shtohen edhe disa segmente lehtësuese për pushim të mbushur me kënaqësi. Nëse keni fëmijë deri në 15 vjeç atëherë ju mund t’i merrni dy fëmijë me vete deri në këtë moshë. Gjithashtu, Fibula Air Travel Maqedoni ofron 50% ulje deri në 50% për rezervim të hershëm.

Përveç kësaj, Fibula Air Travel organizon udhëtime edhe më të gjata në Stamboll, në Cappadocia (duke filluar nga 325 euro), Dubai dhe Abu Dhabi. Pushimet tuaja me Fibula Air Travel mund t’i shijoni edhe në Greqi.

Të gjithë ofertat e Fibulla Air Travel mund t’i shikoni KËTU
Në numrat e telefoni: 389 (2) 3238081; 389 (2) 3216391
Në Facebook: Fibula Air Travel Macedonia
Në Instagram: Fibula Air Travel

Disa nga ofertat për pushime gjatë verës:

Artikull i sponsoruar