Organizata pȅr Arsim, Shkencȅ dhe Shȅndetësi, “KISCOMS“, nȅ bashkȅpunim me Komitetin ndërministror të programit ”Shkollat Promovuese të Shëndetit”, shënuan Ditën ndërkombëtare të shëndetit oral.

Kjo ditë u shënua në kuadër të projektit “Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur”, projekt që ka për qëllim informimin e fëmijëve-nxënësve mbi rëndësinë e shëndetit oral (shëndetit të dhëmbëve dhe të gojës). /Telegrafi/

Shënohet Dita ndërkombëtare e shëndetit oral20 mars 2016, PrishtinëOrganizata pȅr Arsim, Shkencȅ dhe Shȅndetȅsi „…

Posted by Xheladin Ujkani on Sunday, March 20, 2016