Gjëja më e vështirë për disa njerëz është të pranojnë gabimet e tyre dhe se ata e kanë gabim, kështu që ata pothuajse kurrë nuk e bëjnë këtë.

Reklama

Nëse pyesni për astrologjinë, katër shenjat e zodiakut ju prijnë dhe gjykoni vetë nëse ka ndonjë të vërtetë në këtë.

Demi

Të njohur për kokëfortësinë e tyre, Demi do të përpiqet gjithmonë të gjejë një mënyrë për të justifikuar veprimet e tyre dhe nuk do të dorëzohet kurrë lehtë (ose fare). Demat janë gati për debate të pafundme derisa njëri prej bashkëbiseduesve të dorëzohet dhe me shumë mundësi nuk do të jetë kurrë dem. Demi do t’i qëndrojë gjithmonë besnik perspektivës së tyre dhe nuk do i pranojë gabimet. Të kesh të drejtë është shumë e rëndësishme për këtë shenjë toke kokëfortë dhe Demi gëzon të ndihet i sigurt se e di se çfarë është më e mira. Qëndrimi në vendimet tuaja dhe mbrojtja e vetes mund të jetë mirë, por ne duhet të dëgjojmë gjithmonë të tjerët nëse përpiqen të na shpjegojnë pse nuk kemi plotësisht të drejtë, transmeton KP.

Reklama

Luani

Reklama

Luanët njihen për frikën dhe pasionin e tyre, dhe nuk u pëlqen vërtet t’u thuhet se mund ta kenë gabim. Luanëve u pëlqen të ndihen superiorë dhe shpesh ofendohen kur dikush tregon një gabim që kanë bërë. Është jashtëzakonisht e vështirë për ta të pranojnë gabimet e tyre pa u ndjerë të lënduar. Luani i kafshëve si mbreti i xhunglës është krenar për statusin e tij si lider, kështu që njerëzit e lindur nën shenjën e zodiakut të luanit urrejnë kur u thuhet se e kanë gabim. Nëse dikush përpiqet t’i bindë se e kanë gabim, mund ta interpretojnë si një sulm personal, kur në fakt pala tjetër po përpiqet t’i ndihmojë.

Akrepi

Reklama

Kjo shenjë ujore e horoskopit gjithashtu ka pikëpamje të forta për jetën dhe nuk i pëlqen të kundërshtohet rreth tyre. Asnjë sasi arsyetimi apo diskutimi nuk është aq e mirë sa për të ndryshuar mendjen e tij për diçka, kështu që kur vjen puna për të kuptuar se ata mund të gabojnë, ata thjesht kalojnë në mohim.

Reklama

Akrepi është i pasionuar kur bëhet fjalë për pikëpamjet dhe bindjet e tij. Pjesëtarët e kësaj shenje kanë mendime të forta pothuajse për çdo gjë, e gjithashtu janë kokëfortë.

Ata gjithashtu priren të fiksohen shumë në diçka, kjo është arsyeja pse ata kanë shpenzuar tashmë një sasi të konsiderueshme kohe dhe energjie për të forcuar pikëpamjet e tyre. Ata janë shumë të bindur për diçka dhe mendimi i njerëzve të tjerë nuk do të ndryshojë mendimin e tyre.

Ujori

Reklama

“Problemi” me Ujorët është se kur janë fajtorë, zakonisht nuk përpiqen ta mohojnë, por thjesht përpiqen ta shpërfillin.

Për ta përballjet janë të lodhshme dhe i bëjnë në ankth. Për shkak të kësaj, Ujori do të përpiqet gjithmonë të shmangë një bisedë ku duhet të dorëzohen dhe të pranojnë se e kanë gabim, sepse vetë mendimi për këtë i bën ata të mos ndihen rehat.

Reklama

Si shenjë ajrore e horoskopit, ai do të preferojë t’i lërë gjërat të marrin rrjedhën e tyre dhe nuk do të jetë aq vendimtar në mbrojtjen e bindjeve të tij, por gjithsesi do të tregojë kokëfortësi në disa çështje.

Reklama

Ata e shohin mënyrën e tyre të shikimit të gjërave si më të mirën për të gjithë dhe e konsiderojnë detyrën e tyre të “ndriçojnë” të tjerët.

Nëse dikush nuk pajtohet me idenë e tyre, ata mund ta interpretojnë atë si një kërcënim që i pengon në misionin e tyre për ta bërë botën një vend më të mirë.