Në aksionin e Policisë së Kosovës në rajonin e Ferizajt lidhur me ndërtimet pa leje në Brezovicë janë arrestuar 10 persona, në mesin e tyre edhe ish kryetari i komunës së Shtërpcës, Bratislav Nikoliq.

Pas arrestimit të tyre mësohet se janë sekuestruar edhe veturat e Nikoliqit, një xhip dhe një BMW.

Arrestohen dhjetë zyrtarë në Shtërpcë, në mesin e tyre edhe ish kryetari i komunës Bratislav Nikoliq Arrestohen dhjetë zyrtarë në Shtërpcë, në mesin e tyre edhe ish kryetari i komunës Bratislav Nikoliq

Ndryshe, në aksionin e sotëm janë arrestuar 10 persona si dhe është sekuestruar shumë e madhe parash. /Telegrafi/