0Shares

Nëse mendoni se llogaria e zbrazët në bankë do t’ua tkurrë jetën seksuale deri- diku edhe keni të drejtë. Të hollat ndoshta nuk mund ta blejnë dashurinë, por do t’ua mundësojnë një jetë më të pasur seksuale.

Rreth 70% e milionerëve, të cilët gjatë vitit 2011 kishin marrë pjesë në një hulumtim, kanë deklaruar se kënaqen në jetën e tyre seksuale. Rreth 63% e këtyre milionerëve kanë bërë të ditur se pasuria të cilën posedojnë ua ka mundësuar që të kenë ‘seks më të mirë’, të cilët këtë e kanë definuar me numrin e partnerëve dhe me marrëdhëniet seksuale. Në krahasim me meshkujt, 88% e femrave ka deklaruar se të hollat apo pasuria të cilën ato posedojnë ju ka mundësuar të kenë jetë më të mirë seksuale.

Të hollat në masë të madhe lirojnë njerëzit pres stresit, duke ju ofruar ndjenjën e stabilitetit, sidomos tek femrat milionere. Marrëdhënia me një mashkull të pasur gjithashtu mundet ta përmirësojë cilësinë e seksit, së paku tek femrat. Por, shpeshherë ndodh që të hollat të ndikojnë në ndryshimin e njërit partner. Sipas psikologut, Justin Lehmiller, njerëzit e pasur shpeshherë kanë mungesë morali dhe nuk janë të sinqertë.

Hulumtimet po ashtu kanë vërtetuar se pushteti dhe pasuria ndërlidhen me tradhtinë. Edhe pse të hollat mund të blejnë më shumë partnerë seksi, ato nuk munden ta blejnë dashurinë. “Blerja e seksit nuk mundet ta bëjë të lumtur nevojën fizike dhe psikike të njeriut”, thotë Lemiller. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)