0Shares

Në pyetjen se çfarë i bën më të lumtur, një grup i personave të rritur që kishin marrë pjesë në hulumtim, në rend të parë e kishin vendosur seksin si aktiviteti që i kënaq më së shumti.

Konsumimi i alkoolit u gjend në vendin e dytë, puna vullnetare, religjioni dhe kujdesi për fëmijët ishin pesë dëshirat e të anketuarve.

Hulumtimin e kishin bërë shkencëtarët nga universiteti në Canterbury në Zelandën e Re. "Shëndeti seksual është gjendje shëndetësore e mirëqenies fizike, mendore dhe emocionale", thonë shkencëtarët.

Punët e shtëpisë, shkrimi i porosive dhe shëtitjet nëpër qytet po ashtu ishin radhitur lart.
/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)