E plotësuar: Deputetët e Kuvendit të Kosovës pas pauzës 15 minutëshe me 61 vota për arritën që të zgjedhin edhe nënkryetarët nga radhët e minoriteve.

Nënkryetarët nga radhët e minoriteteve u zgjodhën Slavko Simiq nga Lista serbe dhe Mufera Shinik.

Seanca ndërpritet për 15 minuta, nuk zgjidhen nënkryetarët nga minoritetet

Kuvendi i Kosovës shkoi në pauzë 15 minutëshe pasi nuk u votuan nënkryetarët nga radhët e minoriteteve.

Deputetët pas 15 minutave sërish do të jenë në seancë për të zgjedhur edhe nënkryetarët nga radhët e pakicave.