Samsung mund të jetë duke punuar në një lloj tjetër të telefonit të palosshëm pas Galaxy Fold. 

Tashmë kishte thashetheme se kompania po planifikonte një telefon që shpaloset vertikalisht në vend të horizontales, duke e bërë atë më të ngjashëm me telefonat e ditëve të kaluara. 

Tani, Samsung, ka ndarë një video që tregon një formë të re faktori, megjithëse nuk ka asnjë indikacion se kjo do të jetë një pajisje reale, në një kohë së shpejti.

Videoja e shkurtër, e postuar në YouTube, tregon që telefoni paloset vertikalisht në gjysmë – dhe mënyrat se si UI do t’i përshtatet tranzicionit.

Megjithatë, Samsung nuk ndau më shumë detaje rreth këtij dizajni. Sidoqoftë, Samsung mund të mos jetë kompania e vetme që punon në telefon me këtë formë. 

Motorola po organizon një ngjarje në 13 nëntor dhe besohet se kompania mund të zbulojë telefonin e saj të palosshëm nën emrin Razr, i cili do të adoptojë një stil të ngjashëm të dizajnit. 

Pajisjet e palosshme dhe me ekran të dyfishtë janë ende në fazat e tyre të hershme, dhe kompanitë janë ende duke eksploruar mënyrën më të mirë për të përdorur teknologjinë.  /Telegrafi/