Para se të zhbllokoni telefonin tuaj Samsung, mund t’ju duhet të shikoni një reklamë në të ardhmen.

Disa lajme kanë qarkulluar në internet dhe kanë shkaktuar mjaft shqetësim te përdoruesit e Samsung. Në përputhje me rrethanat, kompania aktualisht është duke eksperimentuar me shfaqjen e reklamave në ekranin e telefonit tuaj, transmeton Telegrafi.

Të paktën kjo tregohet nga një pamje e cila u shpërnda në internet.

Reklama pritet të zgjatë 15 sekonda ose ta klikoni atë përpara se të mund të shkyçet telefoni juaj celular.

Samsung nuk i ka komentuar këto lajme.

Nëse e bën këtë Samsung, kjo nuk do të ishte kompania e parë që do e bënte këtë .

Reklama

Xiaomi kishte vendosur reklama më herët në celularët e saj. /Telegrafi/

Reklama