Porsche 911 ka bërë një rrugë të gjatë në dekada, aq sa varianti i nivelit fillestar mund të arrijë 100 kilometra në orë për 4 sekonda dhe të tejkalojë 290 km/orë.

Sidoqoftë, a do të thotë kjo se mund të sfidojë 911 GT3 -in e fundit “në një vijë të drejtë”?

Për të parë mospërputhjen e performancës midis 911 Carrera dhe GT3, Carwow i vuri përballë njëri-tjetrin për një seri testesh të performancës.

Nuk është e vështirë të parashikosh se cila nga të dyja del në krye, megjithatë është interesante të shihet se si krahasohen të dy. /Telegrafi/