LAJMI I FUNDIT:

Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Sa po i kushtojnë rëndësi studentët kosovar mundësive të punësimit në fushën financiare?

Financat janë eliksiri që ndihmon në formimin e bizneseve të reja dhe i lejon bizneset të përfitojnë nga mundësitë për t’u rritur, përdorimi strategjik i instrumenteve financiare, si huatë dhe investimet, është çelësi i suksesit të çdo biznesi.

Mungesa e planifikimit të duhur financiar mund të dëmtojë një biznes dhe palët e tij. Kjo mund të çojë në një mungesë të parave të gatshme që kërkohet për operacionet e përditshme si marketingu ose prodhimi. Mungesa e planifikimit financiar mund të çojë në pamundësinë për të mbledhur kapital për zgjerimin e biznesit ose financimin e një projekti të ri në biznesin ekzistues. Në fakt, të gjitha operacionet e përditshme në një kompani do të ngecin nëse planifikimi financiar nuk ndodh siç duhet.

Financierët luajnë një rol vital në mbarëvajtjen e aktivitetit financiar të biznesit. Si të tillë financierët janë figura të respektuara dhe shumë të kërkuara nga ana e bizneseve. Andaj një karrierë për të cilën do të ketë vazhdimisht kërkesa në treg dhe që mundëson një pagë premtuese është fusha e financave.

Kolegji Universum ofron një syllabus të mbushur në projekte reale dhe metodologji inovative në fushën financiare dhe ekonomike.

Për më shumë informata rreth programit kontaktoni në:

Nr.tel: +383 44 144 062

E-mail: info@universum-ks.org

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar