Një grua është turpëruar keq, pasi rregulloi gjoksin në refleksionin e xhamit të një veture të parkuar diku në Ho Chi Minh në Vietnam.

Në momentin që po kruante hundën, xhami i makinës nisi të ulej duke lënë të kuptohet se dikush ishte brenda, që gjatë tërë kohës kishte parë dhe filmuar gjithçka, transmeton Telegrafi.

Derisa ende e kishte gishtin në hundë, nisi të largohej me shpejtësi.

“Zgjidhni mirë hapësirën ku rregulloheni, gjithnjë është dikush që iu shikon nga afër”, ishte një prej komenteve të shumta. /Telegrafi/