Shumë njerëz ëndërrojnë të bëhen milionerë, por një vajzë e re është bërë drejtoreshë ekzekutive e një biznesi që gjeneron miliona dollarë.

Ajo çfarë është më interesant se bëhet fjalë për një vajzë që ishte vetëm 11-vjeçe, kur u bë milionere, transmeton Telegrafi.

E pavarësisht që është e re në moshë, Mikaila Ulmer nga Teksasi, ka krijuar brendin e saj të limonadës dhe kështu arriti një marrëveshje prej 11 milionë dollarë, me “Whole Food” në vitin 2016.

Mikaila, tani 17-vjeçe, thotë se kur ishte 4-vjeçare i erdhi në kokë ideja e krijimit të një kompanie kur edhe gjyshja ia dhuroi një libër gatimi si dhuratë.

Reklama

E pavarësisht që ai libër nuk ishte i përshtatshëm për moshën e saj, ajo gjeti recetën e një limonade që daton nga viti 1940 dhe kështu e modifikoi.

Reklama

Fillimisht e shiti nëpër rrugë para shtëpisë duke e quajtur bletë. Inspirimi i erdhi në kokë kur e pickuan bletët kur ishte më e vogël, dhe për asnjë moment nuk arriti ta heq nga koka atë moment.

Sot kompania e saj quhet Mikaila’s Me & the Bees Lemonade”, që gjeneron të hyra prej dhjetëra miliona dollarë. /Telegrafi/