Tri javë para se ta përfundojë mandatin në Inspektoratin Policor të Kosovës, kryeshefi i këtij institucioni Fitim Shishani, ka qenë i ftuar në emisionin “Kontakt” në Tribuna Channel për të treguar përvojën e tij pesëvjeçare në krye të IPK-së.

Ai ka treguar se deri më 6 maj unë do të jem në krye të IPK-së, sipas një vendimi që ka nxjerr ministri. Ndërsa, nga pasardhësi i tij “pret që të vazhdojë vizionin e IPK-së dhe implementimin e strategjive të aprovuara dhe natyrisht ndonjë eksperiencë të tij vetanake”.