Gjatë natës së katërt midis 25 dhe 26 mars, në të gjithë vendin, policia regjistroi 301 rate të shkeljes së orës policore, prej të cilave 138 u pastruan në stacionin policor.

Numri i njerëzve në izolim si rezultat i pandemisë së coronavirusit tani ka arritur në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona).

Në mesin e të njëjtëve 149 nuk e respektuan masën e izolimit dhe ata do të të mbajnë përgjegjësi./Telegrafi/