LAJMI I FUNDIT:

RIT Kosovo (A.U.K) organizon ngjarjen vjetore Gala Dinner – “Support Kosova’s Next Success Story”

RIT Kosovo (A.U.K) organizon ngjarjen vjetore Gala Dinner – “Support Kosova’s Next Success Story”

Bordi, Presidenti dhe komuniteti i RIT Kosovo (Fondacioni i Universitetit Amerikan në Kosovë) ju ftojnë, të na bashkoheni në evenimentin tonë vjetor të mbledhjes së fondeve “Support Kosova’s Next Success Story” më 23 maj 2024 nga ora 18:30, në Venus Hotel, Prishtinë, Kosovë.

Rreth 65% e studentëve tanë varen nga bursat për studimet e tyre. Fondet e mbledhura në këtë eveniment do t’u mundësojnë studentëve me burime financiare të kufizuara nga Kosova dhe jashtë saj të përfitojnë një edukim dhe shkollim amerikan të cilësisë së lartë në RIT Kosovo (A.U.K).

Kjo iniciativë mund të rezultojë e suksesshme vetëm përmes mbështetjes tuaj dhe vizionit të qartë në investimin në arsim si mjetin më të fuqishëm në transformimin e shoqërive tona.

Bashkohuni me ne të kremtojmë historitë e suksesshme të studentëve dhe ish-studentëve tanë të cilët po fuqizojnë zhvillimin e Kosovës si udhëheqës, inovatorë dhe sipërmarrës dhe qëndroni pjesë e misionit tonë për të mbështetur “Support Kosova’s Next Success Story”.

Çmimet e Biletave:

Biletë e Rregullt  €75

Zbritje për studentë të diplomuar nga RIT Kosovo (A.U.K) €50

Rezervoni një Tavolinë për 10 mysafirë €700

Shënim: Pas pagesës, biletat tuaja elektronike do t’ju dërgohen me email brenda dy ditëve të punës.

Për të blerë Biletën(e) tuaj ose për të shërbyer si Sponsorin gjatë ngarjes, ju lutemi paguani përmes transferit bankar duke përdorur llogarinë bankare të mëposhtme:

Bank Name: Raiffeisen Bank, Prishtinë, Kosovo

SWIFT code: RBKOXKPR

IBAN Code: XK051501001003342712 

Acc. Number: 1501001003342712 

Bank Name: ProCredit Bank, Prishtina, Kosovo

SWIFT code: MBKOXKPR

IBAN CODE: XK051110164078000160

Acc.Number: 1110164078000160

Account Name: RIT Kosovo (A.U.K) College

Address: Dr.Shpëtim Robaj Str.NN, Prishtinë, Raiffeisen Bank, Prishtina, Kosovo

Për më shumë informata klikoni në linkun në vazhdim:

https://www.rit.edu/kosovo/news/gala2024, ose na kontaktoni nëpërmjet e-mail-itdevelopment@auk.org.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub Kosovo
Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita
Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Ekonomi
Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës

Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës

Prishtina Ticket
Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

AlbaSky
Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Prishtina Ticket
Kalo në kategori