Ka filluar mbledhja e komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes në të cilën po raporton komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Takimi po mbahet i mbyllur për media.

“Konsiderojmë që është më i frytshëm nëse mbyllet takimi”, ka thënë kryetari i komisionit, Bekë Berisha.