Sipas thashethemeve nga viti i kaluar, u sugjerua që Nintendo kishte një version të azhurnuar të Switch në zhvillim.

Kjo më vonë dëshmoi se nuk ishte e vërtetë pasi kompania njoftoi Switch Lite dhe një version më të ri të Switch që erdhi vetëm me jetëgjatësi të përmirësuar, por gjithçka tjetër mbeti e njëjtë.

Sidoqoftë, një raport i ri nga DigiTimes po pretendon se Nintendo mund të ndryshojë këtë vit ku ata pretendojnë se kompania mund të ketë një version “Pro” të Switch në përgatitje.

Që Nintendo të lansojë një pajisje të tillë nuk duhet të jetë një befasi e plotë.

Reklama

Të dy Sony dhe Microsoft lansuan versione më të fuqishme të PlayStation dhe Xbox, kështu që ka kuptim nëse Nintendo ndjek hapin.

Reklama

Nuk dihet ende se çfarë lloj azhurnimesh mund të jemi duke parë dhe sa i madh mund të jetë një azhurnim. /Telegrafi/