Me dy fotografi hyrëse që nuk tregojnë shumë, Land Rover njofton premierën e ardhshme botërore të gjeneratës së re të modelit të saj më të madh dhe më luksoz.

Brezi i mëparshëm i modelit më luksoz nga oferta e Land Rover është prodhuar për gati dhjetë vjet, kështu që Range Rover konsiderohet përfaqësuesi më i vjetër në kategorinë e SUV të mëdha luksoze, të cilat do të ndryshojnë në më pak se shtatë ditë.

Land Rover ka planifikuar premierën botërore të brezit të ri (të pestë) Range Rover për 26 tetor, dhe “fisniku britanik” i famshëm do të hyjë në luftë për blerësit që kërkojnë SUV -të e tyre luksoze midis modeleve të tilla si BMW X7, Mercedes/Maybach GLS, Bentley Bentayga, Lexus LX, raporton motor1.

Reklama
Reklama

Fotografia që tregon anën e Range Rover të ri tregon se britanikët, të cilët priten dhe dëshirohen në rastin e kësaj makine, ndoqën një qasje evolucionare kur dizajnuan trupin, e cila përsëri do të ofrohet në një botim standard dhe të zgjeruar. Ndër detajet kryesore që theksojnë respektin për traditën janë pa dyshim dyert e pesta karakteristike horizontale të ndashme.

Tashmë dihet se Range Rover i ri (shumë më i lehtë) do të mundësohet nga motorë të mirënjohur benzinë dhe naftë, dhe përveç opsioneve të buta dhe plug-in të përzierjes hibride që do të ofrohen që në fillim, flitet se Range Rover do të marrë një version në të ardhmen e parashikueshme me vetëm motorët elektrikë.

Reklama

Shkathtësia e trupit të madh do të ndihmohet gjithashtu nga drejtimi mbi të dy akset që do të ofrohen me versionet individuale. Ashtu si në rastin e gjeneratës së katërt që erdhi në fund të rrugës, transmetimi i fuqisë në të dy akset është përgjegjësia e vetme e transmetimit automatik.

Reklama

Kopjet e para në dyqanet në të gjithë botën duhet të shfaqen në fillim të vitit të ardhshëm. /Telegrafi/