0Shares

Edhe pse edhe vetë është gjetur dhe shpëtuar nga kushtet e tmerrshme jetësore, pasioni i preferuar i tij është shoqërimi me familjen dhe daljet në shëtitje.

Një shëtitje të tillë jashtë përgjithmonë ia ka ndryshuar jetën, transmeton Telegrafi.

Qentë janë kafshët më të shoqërueshme në botë. Ky qen i quajtur Argon është shembulli i përsosur. Si pjesë e një familjeje të mrekullueshme, edhe vetë është bërë i shoqërueshëm dhe i dashur ndaj çdokujt.

Një ditë gjatë një shëtitjeje të tij ka vërejtur diçka të pazakonshme dhe nuk ka mundur vetëm kalojë dhe të mos shikojë se çfarë ka brenda.

Fjala është për një kuti të vogël në tokë së cilës me kujdes i është ofruar dhe e ka hapur.

Kutia ishte e helmetave të motoristëve, mirëpo përmbajtja në të ishte e papritur!

Në vijim shikojeni videon:

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)