LAJMI I FUNDIT:

Punëtorët e ‘Pastrimit’ në grevë, kryeqytetin e mbulojnë mbeturinat

Punëtorët e ‘Pastrimit’ në grevë, kryeqytetin e mbulojnë mbeturinat

Vërehet sasi e madhe e mbeturinave në kryeqytet, pasi punëtorët e Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi” janë në grevë.

Reklama

Punëtorët e “Pastrimit” të hënën kanë mbajtur grevë për ngritje të pagave dhe si pasojë e kësaj, ata edhe sot nuk kanë dalë për të mbledhur mbeturinat.

Si pasojë e grevës së punëtorëve, qytetarët kanë treguar se si pranë kontejnerëve në Prishtinë vërehet sasi e madhe e mbeturinave.

Nga kompania “Pastrimi” është informuarpasdite se menaxhmenti i kompanisë dhe Bordi i Drejtorëve janë deklaruar se janë për ngritjen e pagave për punëtorët. Siç është bërë e ditur në komunikatë, ata janë pajtuar që muajve të ardhshëm të ketë ngritje të pagave në bazë të mundësive.

“Menaxhmenti i kompanisë ‘Pastrimi’ dhe Bordi i Drejtorëve u deklaruan se është për ngritjen e pagave meqenëse me kontratën e re të po sa nënshkruar në mes të Komunës së Prishtinës dhe kompanisë ‘Pastrimi’, ka një rritje të numrit të klientëve, dhe kjo rritje e numrit të klientëve do duhej të reflektonte në përmirësimin e gjendjes financiare të kompanisë, andaj menaxhmentit dhe Bordi i Drejtorëve u zotuan që muajve të ardhshëm të ketë ngritje të pagave në bazë të mundësive-(të hyrave shtesë) të krijuara me kontratën e re”, është bërë e ditur në komunikatë.

Po ashtu, është shtuar se diskutimet dhe analizimi i gjendjes financiare të KRM “Pastrimi” në mes palëve po vazhdon. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Ekonomi
Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Përjetoni qetësinë malore dhe shijoni vilat luksoze “Two Friends” duke u bërë njëri nga pronarët e tyre

Two Friends
Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Brenda ambienteve të CineStar - kinemaja më e madhe në Evropën Juglindore hap dyert në Kosovë: Thjesht Wow!

Butrint Avdyli
Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

Ma lirë s’ka – me 3 euro nga Albi Mall në qendër të Prishtinës përmes Shoferi Im dhe City Taxi

City Taxi
Dini Dent - ridefinimi i kujdesit stomatologjik, buzëqesh natyrshëm

Dini Dent - ridefinimi i kujdesit stomatologjik, buzëqesh natyrshëm

Ekonomi
Ktheje, rrotulloje, shijoje - një tjetër dimension me Birra Peja CRUDO

Ktheje, rrotulloje, shijoje - një tjetër dimension me Birra Peja CRUDO

Birra Peja
Kalo në kategori