Detaje që duhet secili t’i dijë rreth tenxheres elektrike Multicooker.

Ditëve të sotme është periudha më ideale për ata që janë të pasionuar pas kuzhinës. Kjo sepse, të rrethuar me inovacione, teknologji dhe produkte të dizajnuara për të na lehtësuar punën në çdo hap. Është një etapë e re në të cilën dora e njeriut punon pa ndërprerë për të siguruar një jetesë të lehtë, të lumtur dhe pa stres.

Sidoqoftë, një pyetje për ju: A keni dëgjuar për tenxheret elektrike shumë-funksionale?

Nëse jo, vazhdoni të lexoni rreth një mrekullie në kuzhinë. Teknologjinë e fundit, ose më mirë të themi gjeneratën e 3-të të tenxhereve elektrike të cilat kanë sjell ndryshime në stilin e jetesës 10 vitet fundit. Po flasim rreth tenxheres shumë funksionale e cila po lehtëson përditshmërinë dhe zvogëlon kohën e shpenzuar në kuzhinë.

Tenxherja Elektrike Multicooker – inovacioni më i ri në kuzhinë

Është gjenerata e 3-të e tenxhereve me program të mençur. Ky program përfshin përgatitjen e ushqimit të bazuar në intensitetin e ngrohjes, temperaturës, presionit dhe kohëzgjatjes. Të gjitha këto në një pajisje të vetme. A mund ta imagjinoni një ditë në kuzhinë ku ju shpenzoni vetëm 15min!? Ideale.

E gjitha çka ju duhet të bëni është të vendosni përbërësit dhe të gjitha punët tjera i bënë tenxherja elektrike Multicooker. Ushqimi do të bëhet 3 herë më shpejt, shija nuk do të ndryshojë, nxehtësia dhe erërat e ushqimit nuk do të mbulojnë të gjithë shtëpinë dhe, më e mira, ju mund të programoni tenxheren të filloj përgatitjen pas disa orësh dhe ajo ndizet automatikisht dhe fillon përgatitjen përderisa ju jeni në punë, jeni në ndonjë aheng me shoqëri, në palestër apo duke shikuar TV me më të dashurit tuaj.

Çka mund të përgatitni me këtë pajisje multi funksionale?

Shumë lehtë mund të themi: GJITHÇKA. Duke filluar nga supat e shijshme, pilaf, perime, fasule, mish, peshk, ëmbëlsira.. e shumë ushqime të tjera. Qëndroni me ne!